top of page

Helhetsleverantör av arbetsplatsservice


Samordna ditt behov av lokalvård genom att anlita Sundsvall Timrå Miljövård AB som helhetsleverantör. Du får en långsiktig partner med en övergripande kontroll över ditt företags totala behov av tjänster.

Med vårt Långsiktiga samarbete och nära relationer med våra kunder är resultatet av engagerad och kunnig personal, ansvarsfullhet och ett hållbart perspektiv. Synergieffekter och kostnadseffektiva lösningar som håller i längden är resultatet.

Vi hjälper dig med lokalvård,  och hushållsnära tjänster. Vill du veta mer om oss så är du varmt välkommen att kontakta oss.
 

 


Hos Sundsvall Timrå Miljövård AB kan du teckna avtal om traditionell lokalvård som sker dagligen eller någon gång i veckan beroende på hur din verksamhet ser ut och ditt behov av städning. Vi erbjuder också periodiskt underhåll av olika typer av städning såsom golvvård, fönsterputsning och mattvätt. Utöver avtalsbunden lokalvård tar vi oss an enskilda uppdrag inom följande områden:


Lokalvård


Flyttstädning


Byggstädning

Fönsterputs


Vi har stor erfarenhet av lokalvård i alla typer av miljöer, från små kontor till stora industrilokaler och mässhallar. Utifrån dina behov och önskemål lämnar vi ett skräddarsytt förslag för en optimal lösning. Välkommen att kontakta oss
 

Lokalvård enligt avtal och enskilda uppdrag

Startmöte

Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort.

Nöjd kund är vårt motto!

bottom of page