top of page

Företagsstäd Sundsvall
  

-Timrå och Härnösand med omnejd 

Hos Sundsvall Timrå Miljövård AB kan du teckna avtal om företagsstäd och lokalvård som sker dagligen eller någon gång i veckan beroende på hur din verksamhet ser ut och ditt behov av städning. Vi erbjuder också periodiskt underhåll av olika typer av städning såsom golvvård, fönsterputsning och mattvätt. Utöver avtalsbunden lokalvård tar vi oss an enskilda uppdrag inom mängder av områden:

För pris och offert kontakta oss

Referenser företagsstäd

Företagstäd sundsvall referens Larom logga

Trevlig personal som utför arbete till vår belåtenhet.

Enkelt att göra beställning och få återkoppling omgående.

Noggrant utförda jobb

/Maria Östman larom redovisning AB

Prisvärt och väl utfört arbete.

/Andreas Andersson, NP3 Fastigheter Sundsvall

Loalvård Sundsvall
 

-Timrå och Härnösand med omnejd 

Vi har stor erfarenhet av lokalvård i alla typer av miljöer, från små kontor till stora industrilokaler och mässhallar. Utifrån dina behov och önskemål lämnar vi ett skräddarsytt förslag för en optimal lösning. Välkommen att kontakta oss

Varför anlita oss?

Du samordnar ditt behov av lokalvård genom att anlita Sundsvall Timrå Miljövård AB som helhetsleverantör. Du får en långsiktig partner med en övergripande kontroll över ditt företags totala behov av tjänster. 

 

Med vårt Långsiktiga samarbete och nära relationer med våra kunder är resultatet av engagerad och kunnig personal, ansvarsfullhet och ett hållbart perspektiv. Synergieffekter och kostnadseffektiva lösningar som håller i längden är resultatet.

Fönsterputs Företag
 

-Vi ger ditt företag en skinande glans 

Rena och blanka entrérutor ger ditt företag ett gott första intryck. Låt skinande fönster stärka intrycket av ert företag. Vi utför fönsterputs åt mängder av företag i Sundsvall, Timrå och Härnösand. Bland våra kunder finns bostadsföretag, bostadsrättsföreningar, butiker. Jobbet utförs utifrån era önskemål angående tid och intervall. Inga jobb är för svåra för oss. Kontakta oss så ger vi er ett kostnadsförslag.

 

Trappstäd Företag
 

-Vi tar städning ett steg längre 

Vi kan erbjuda ett helhetskoncept när det gäller Er trappstädning.

Kontinuerligt underhåll:

Golvvård, klotterborttagning, fläckborttagning på väggar, tak, fönster, dörrar samt damning av lister, rengöring av hissar, nödutgångar, källare, entréplan, allmän ytor och trapphus...

Kontorsstäd Företag
 

-Kontorsstädning och kundanpassning  

Det är viktigt att dina kunder upplever ditt företag som snyggt och rent. Det känns alltid tryggare för en kund att göra affärer med ett företag som upplevs som städat, rent och välorganiserat. Därför är en bra utförd kontorsstädning viktig.

Vi kan även skräddarsy våra tjänster vid kontorsstädning efter ditt behov och det upplägg du söker eller som passar ditt företag. Vi rekommenderar gärna dig ett optimalt upplägg som passar ditt företag utefter vår egen erfarenhet och kunnande.

Bygstäd Företag
 

-Vi tar städning ett steg längre 

Av oss får ni en prisvärd och kostnadseffektiv byggstädning av ett städföretag som tar fullt ansvar för städningen.


Ni kan anlita oss på allt i från små arbeten till större byggen. Vi hjälper er och tar över hela processen gällande byggstädningen.


Ni får hos oss en egen projektledare/kontaktperson som sköter arbetsledningen, besiktningar och som kan svara och lösa frågor på ett snabbt och smidigt sätt.


Vi kommer gärna ut och tittar och lämnar en kostnadsfri offert till er.

bottom of page